Kejayaan

 • 7 SUSPEK SAMUN KEDAI EMAS DITAHAN

  Apr 29, 2015
  Kuala Lumpur, 29 April – Pasukan Petugas Khas Jenayah Terancang (STAFOC) dan Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Kontinjen Kuala Lumpur berjaya menahan tujuh suspek yang terlibat dalam kes samun sebuah kedai emas di Jalan Tuanku Abdul Rahman, di sini, pada 10 April lalu.
  Baca Lagi
 • POLIS MARIN BANTU BAWA MAYAT WARGA TEMPATAN

  Apr 29, 2015
  Mersing, 29 April - Pasukan Polis Marin (PPM) Mersing membuat pelayaran ehsan bagi membawa mayat seorang lelaki tempatan yang meninggal dunia di Pulau Sibu ke pengkalan Mersing, semalam.
  Baca Lagi
 • POSITIF DADAH, EMPAT NELAYAN DITAHAN

  Apr 25, 2015
  Mersing, 25 April – Empat lelaki warga tempatan berjaya ditahan dalam operasi melibatkan Pasukan Polis Marin (PPM) Wilayah 2 bersama Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) dan Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Ibu Pejabat Polis (IPD) Mersing, di Tanjung Leman, di sini, semalam.
  Baca Lagi
 • POLIS GEMPUR PENAGIH DADAH DI MERSING

  Apr 23, 2015
  Mersing, 23 April – Seramai 24 orang penagih dadah berjaya ditahan dalam satu Operasi bersepadu yang melibatkan pelbagai jabatan dan agensi, dibantu oleh Pasukan Polis Marin (PPM) Wilayah Dua di sekitar jeti dan perairan Endau, di sini, semalam.
  Baca Lagi
 • ROKOK SELUDUP PELBAGAI JENIS DIRAMPAS

  Apr 21, 2015
  Pontian, 21 April – Pelbagai jenis rokok tidak sah berjaya dirampas oleh Pasukan Polis Marin (PPM) Wilayah Dua dalam satu serbuan Op Landai yang dijalankan di rumah kongsi di hadapan Taman Pontian Utama, di sini, petang semalam.
  Baca Lagi
 • PPM SEMPORNA GAGALKAN CUBAAN AKTIVITI PENGEBOMAN IKAN

  Apr 20, 2015
  Semporna, 19 April- Cubaan oleh dua individu yang tidak bertanggungjawab melakukan aktiviti pengeboman ikan di sekitar perairan ini gagal setelah diserbu oleh Pasukan Polis Marin (PPM) Semporna tengahari tadi.
  Baca Lagi
 • CUBAAN SELUDUP BENIH KERANG KE THAILAND DIPATAHKAN

  Apr 20, 2015
  Taiping, 20 April – 51 guni benih kerang berjaya dirampas oleh Pasukan Polis Marin (PPM) Perak dalam satu serbuan Op Landai yang dijalankan di Jalan Besar Sungai Kerang, di sini, petang semalam.
  Baca Lagi
 • WARGA ASING MILIKI PISTOL DITAHAN

  Apr 15, 2015
  Ampang, 15 April - Ketua Polis Negara mengucapkan tahniah kepada Unit Rondaan Bermotosikal Ampang, Selangor kerana berjaya menahan seorang warga asing bersama sepucuk pistol jenis revolver serta peluru yang diletakkan di belakang pinggangnya, pagi semalam.
  Baca Lagi
 • ROKOK KRETEK BERNILAI RM104,170 DIRAMPAS

  Apr 13, 2015
  Kota Tinggi, 13 April – Sebanyak 11,000 bungkus rokok kretek dirampas oleh Pasukan Polis Marin (PPM) Pengerang dalam Ops Landai, di sini, tengah malam tadi.
  Baca Lagi
 • 2 NELAYAN WARGA ASING BERJAYA DITAHAN MARIN SELANGOR

  Apr 13, 2015
  Kuala Selangor, 10 April – Dua nelayan warga asing berjaya ditahan Pasukan Polis Marin (PPM) Wilayah 1 di sekitar kawasan Laut Jeram, hari ini.
  Baca Lagi
PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS