Kejayaan

 • POLIS MARIN RAMPAS ROKOK SELUDUP PELBAGAI JENIS

  Jul 29, 2015
  Johor Bahru, 29 Julai- Pelbagai jenis rokok seludup dirampas Pasukan Polis Marin (PPM) Wilayah 2 dalam satu serbuan di Taman Pelangi Indah, di sini, petang semalam.
  Baca Lagi
 • EMPAT LELAKI DITAHAN MILIK LORI CURI

  Jul 28, 2015
  Polis menahan empat lelaki yang menaiki sebuah lori dipercyai dicuri dalam satu pemeriksaan di persimpangan Pelabuhan Jalan Kuantan- Kemaman, dekat sini malam tadi.
  Baca Lagi
 • POLIS KELANTAN TUMPAS SINDIKET TAWAR 'DATUK PALSU'

  Jul 28, 2015
  Polis berjaya menumpaskan sindiket menjual anugerah darjah kebesaran negeri Kelantan yang membawa gelaran 'Datuk' selepas berjaya menahan empat individu termasuk seorang wanita dalam serbuan berasingan di Selangor dan Kelantan, semalam.
  Baca Lagi
 • SYABU DITEMUI DALAM KOTAK ROKOK

  Jul 28, 2015
  Taktik seorang janda berusia 30-an yang menyembunyikan dadah jenis syabu di dalam kotak rokok gagal apabila ditahan dalam operasi Op Bersepadu Motosikal di sekitar Kuala Lumpur, kelmarin.
  Baca Lagi
 • 12 NELAYAN WARGA ASING DITAHAN DI PERAIRAN NEGARA

  Jul 28, 2015
  Menurut Komander PPM Wilayah 1, ACP Mohd Yusof Abdullah berkata rondaan dilakukan sepasukan polis di kawasan berkenaan berjaya menahan dua buah bot terbabit dan hasil pemeriksaan lanjut juga mendapati terdapat 12 nelayan warga negara asing sedang menjalankan aktiviti menangkap ikan.
  Baca Lagi
 • MASIH TIDAK SERIK SETELAH BEBAS DARI PENJARA

  Jul 28, 2015
  Seorang lelaki yang dibebaskan dari penjara April lalu kerana memiliki dadah, sekali lagi ditahan Khamis lepas kerana memiliki pelbagai jenis dadah di Kuala Besut.
  Baca Lagi
 • 22 WARGA ASING DITAHAN STING

  Jul 28, 2015
  Kuala Lumpur, 26 Julai - Pasukan Khas Taktikal dan Perisikan Narkotik (STING), Bukit Aman, berjaya menahan 22 warga Pakistan di Desa Melawati, di sini, petang semalam.
  Baca Lagi
 • 12 NELAYAN INDONESIA DITAHAN

  Jul 28, 2015
  Timbalan Komander Pasukan Polis Marin Wilayah 1, Superitendan Dimin Awang berkata, semua nelayan berasal dari Medan dan sudah beberapa hari keluar ke laut untuk menangkap ikan.
  Baca Lagi
 • PERUSUH DITAHAN KETIKA MAIN FUTSAL

  Jul 28, 2015
  Tiga lelaki dipercayai terbabit dalam insiden rusuhan membakar dan meroksakkan 11 kenderaan serta sebuah kabin kontraktor di Kampung Serampang Indah, tengah malam Rabu lalu di tahan polis.
  Baca Lagi
 • MARIN P.PINANG CATAT 207 KES TANGKAPAN BAGI TEMPOH JANUARI HINGGA JULAI

  Jul 28, 2015
  Timbalan Komander Pasukan Polis Marin Wilayah 1 Pulau Pinang, Supt Dimin Awang berkata penangkapan di bawah Akta Perikanan 1985 menunjukkan jumlah tertinggi dengan 63 kes, diikuti Akta Imigresen 1959/63 (48 kes) dan Akta Perkapalan Saudagar (15 kes).
  Baca Lagi
PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS