Kejayaan

 • REMAJA PEREMPUAN 16 TAHUN DITAHAN

  Aug 31, 2015
  Tidak padan dengan usianya yang masih muda, seorang remaja perempuan berusia 16 tahun sanggup menagih dadah bersama enam lelaki di sebuah rumah di Bandar Baru Beris Jaya, Sik, Jumaat lalu.
  Baca Lagi
 • EMPAT LELAKI DITAHAN BERHUBUNG LETUPAN MERCUN

  Aug 31, 2015
  Polis menahan empat lagi individu berhubung insiden letupan dipercayai berpunca daripada mercun ketika peserta perhimpunan Bersih 4 sedang bersurai di sekitar Dataran Merdeka, awal pagi tadi.
  Baca Lagi
 • POLIS KUCHING KELUARKAN 69 SAMAN KESALAHAN JALAN RAYA

  Aug 31, 2015
  Polis bandar raya ini mengeluarkan 69 saman bagi pelbagai kesalahan jalan raya dalam operasi pada petang menjelang sambutan Hari Kebangsaan di sini malam tadi.
  Baca Lagi
 • PDRM RANGKUL 3 EMAS, 1 PERAK DAN 3 GANGSA DALAM KEJOHANAN TAEKWANDO 2015

  Aug 30, 2015
  Pasukan Taekwando Polis Diraja Malaysia (PDRM) berjaya merangkul tiga pingat emas, satu pingat perak dan tiga pingat gangsa dalam National Invitational & Intercontinental Taekwondo Championship 2015 yang berlangsung di Kompleks Sukan Negara (Panasonic), di sini, yang bermula semalam.
  Baca Lagi
 • DUA RAKYAT TEMPATAN, 13 WANITA ASING DITAHAN DALAM 'OP HIBURAN'

  Aug 30, 2015
  Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) Johor, ACP Zulkifli Ali berkata, lelaki dan wanita tempatan terbabit didapati positif dadah, manakala kesemua wanita asing itu bekerja di negara ini tanpa permit yang sah.
  Baca Lagi
 • PENGANGGUR DITAHAN MILIKI HEROIN

  Aug 29, 2015
  Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik negeri, Supt Helmi Aris berkata lelaki berumur 32 tahun terbabit ditahan pada pukul 9.50 pagi hasil maklumat orang awam
  Baca Lagi
 • SINDIKET DADAH AFRIKA TUMPAS

  Aug 29, 2015
  Hasil ketepatan maklumat risikan telah membawa kejayaan kepada Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) Bukit Aman dan Pasukan Khas Taktikal Perisikan Narkotik (STING) selepas berjaya menumpaskan satu sindiket pengedaran dadah yang didalangi oleh warga Afrika, dua hari lalu.
  Baca Lagi
 • 3 AHLI KUMPULAN 'ANONYMOUS' DITAHAN

  Aug 29, 2015
  Mereka berusia 18 hingga 21 tahun yang turut menuntut Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak meletak jawatan sebelum esok, ditahan dalam serbuan oleh Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK) Bukit Aman, hasil risikan bersama CyberSecurity Malaysia dan Suruhanjaya Komunikasi dan Mutimedia Malaysia (SKMM).
  Baca Lagi
 • WARGA NIGERIA DALANGI SINDIKET EDAR DADAH

  Aug 28, 2015
  Polis berjaya melumpuhkan satu sindiket pengedaran dadah yang didalangi warga asing selepas menahan empat lelaki dalam tiga serbuan berasingan di Lembah Klang semalam.
  Baca Lagi
 • WARGA ASING DITAHAN BERHUBUNG KES BUNUH PEKERJA BARANG LUSUH

  Aug 28, 2015
  Seorang warga asing ditahan dipercayai terlibat dalam kes bunuh seorang lelaki di sebuah premis menjual barang lusuh di Kawasan Perindustrian Bidor semalam.
  Baca Lagi
PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS