Kejayaan

 • MARIN TAHAN SEMBILAN PATI INDONESIA DI PERAIRAN JOHOR

  Dec 31, 2015
  Kota Tinggi, 31 Disember- Pasukan Polis Marin (PPM) Pengerang menahan seramai sembilan Pendatang Asing Tanpa Izin (PATI) warga Indonesia di kawasan hutan Pantai Pulau Hijau, Bandar Penawar, di sini, awal pagi tadi.
  Baca Lagi
 • POLIS PULAU PINANG TAHAN EMPAT LELAKI TERLIBAT DALAM KES SAMUN

  Dec 30, 2015
  Polis berjaya menahan empat lelaki masing-masing berumur dalam lingkungan 18 sehingga 20 tahun yang disayaki terlibat dengan kes samun di dalam kawasan Nibong Tebal, Pulau Pinang, beberapa hari lalu.
  Baca Lagi
 • 21 PATI DICEKUP PPM PENGERANG

  Dec 17, 2015
  Pasukan Polis Marin (PPM) Pengerang menahan 21 pendatang asing tanpa izin (PATI) warga Indonesia yang cuba keluar dari negara ini secara tidak sah dalam operasi di Pantai Punggai, di sini, awal pagi tadi.
  Baca Lagi
 • POLIS TAHAN LAPAN REMAJA ANGGOTA 'GENG SYAIRI'

  Dec 07, 2015
  Polis memberkas lima daripada lapan remaja anggota Geng Syairi yang dipercayai aktif dalam kegiatan mencuri motosikal di sekitar Kampung Permatang Chengkeroh di Nenasi, Pekan.
  Baca Lagi
 • PENIPUAN BERNILAI 2.7 JUTA TUMPAS

  Dec 01, 2015
  Mengaburi mangsa dengan tawaran dan pulangan yang lumayan, pelaburan forex yang diiklankan di laman sesawang ternyata memperdayakan mangsa dengan menawarkan skim pelaburan yang tidak wujud serta meyakinkan mangsa bagi membuat pelaburan yang tinggi.
  Baca Lagi
PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS