Keratan Akhbar

POLIS BURU SUSPEK SONGLAPSEREMBAN: Polis sedang mengesan seorang lelaki bagi membantu siasalan berhubung kehilangan barangan berharga di sebuah kilang di Senawang, di sini, Khamis lalu. 

Ketua Polis Daerah Seremban ACP Muhamad Zaki Harun berkata, polis memohon sesiapa yang mengenali lelaki itu berdasarkan lakaran wajahnya diminta menyalurkan maklumat. 

Katanya, dalam kejadian Khamis lalu, sebuah kilang di Senawang, di sini. kehilangan barangan berharga bernilai antara RM80,000 hingga RM100,000. 

Polis sudah menahan beberapa individu selepas kejadian itu. Polis kini sedang mengesan lelaki yang belum dikenal pasti identiti berusia antara 30 hingga 40 tahun, bagi membantu siasatan. 

"Wajah lelaki itu diperoleh menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di kilang berkenaan"' katanya dalam sidang media di Ibu Pejabat Polis Dacrah {IPD) Seremban 2, di sini, semalam. 

Beliau berkata. orang ramai yang mempunyai maklumat diminta menghubungi Pegawai Penyiasat Kanan IPD Seremban 2. Asisten Superintendan A Alagaesan di talian 06-6033222.

Sumber: Akhbar Harian Metro
PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS